Christelijke Muziek & Concertagenda

Koninginnedag 2007 Hengelo Ov Hengelo, Overijssel


Naam:
Koninginnedag 2007 Hengelo Ov
Datum:
30 april 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
12.00u - 16.00u
Omschrijving:

Een paar duizend bezoekers worden verwacht op het dubbelconcert van Kees Kraaijenoord op 30 april in Hengelo. De optredens op de Markt in Hengelo zijn het hoogtepunt van het Koninginnedagprogramma, georganiseerd door diverse Hengelose kerken en de lokale omroep Radio LOGOS in samenwerking met de Oranje Commissie. De Markt biedt ruim voldoende plaats aan de bezoekers van dit gratis toegankelijke openluchtconcert.

Kees Kraaijenoord, een relipopartiest, is vaak te horen bij XNOIZZ op radio 3FM. Het optreden op Koninginnedag bestaat uit nummers van zijn laatste cd’s. Vanaf 10.00 uur zal Radio LOGOS uitzendingen verzorgen vanaf het grote podium. Het eerste van twee concerten van Kees Kraaijenoord begint om 12.00 uur. Om 14.00 uur volgt het tweede concert. De organisatie heeft ervoor gekozen het concert gratis toegankelijk te maken. Langs de rand van de Markt krijgen lokale en landelijke organisaties de ruimte om zichzelf te presenteren.

Informatie over het programma en de organisatie is te vinden op www.ewkh.nl en www.omroeplogos.nl. Wie niet beschikt over internet, kan het overzicht gratis opvragen bij de EWKH, die het dubbelconcert coördineert. Per telefoon op (074) 278 27 37 of e-mail: info@ewkh.nl.


Adres:
Markt
Postcode:
7551CG
Plaats:
Hengelo (Boek overnachting in Hengelo)
Dagje uit in Hengelo | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
Kees Kraayenoord

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.ewkh.nl
Email adres:
mr.versteeg apenstaartje home.nl
Meer concerten:
Alle concerten van ewkh.
Telefoon:
06-41573027

Kaarten:
Niet nodig

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-03-27 17:28:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar